piątek, 16 grudnia 2016

Zimowy obiad wegański IX, Parov Stelar


Czasami skrupulatnie planuję, co znajdzie się w takim zestawie obiadowym, a czasami zaglądam do lodówki i szafek i na bieżąco wymyślam, co by tu ugotować. To danie powstało na sposób drugi.

Na zdjęciu: curry dyniowo-cukiniowe z garam masalą, posypane prażonym sezamem, kasza gryczana, zasmażane buraczki z cebulą, ziemniaki po węgiersku (bez papryki), surówka z kiszonej kapusty.




Electro swing: Parov Stelar.





Winter vegan dinner IX, Parov Stelar


Sometimes I thoroughly plan the ingredients for such a dinner and sometimes I just look into the fridge and cupboards and try to come up with the idea on the spot. This dish has been prepared following the second method.

In the photo: pumpkin and zucchini curry with garam masala, sprinkled with roasted sesame seeds, buckwheat, fried beetroots with onion, potatoes in a Hungarian way (without peppers), sauerkraut salad

Brak komentarzy: