czwartek, 29 grudnia 2016

3 najlepsze jaglane desery na zimę, Cafe Bazylia po remoncie


1. Jaglany budyń w 2 wersjach (wegański)/Millet pudding in 2 versions (vegan):





2. Jaglane praliny w 2 odsłonach/Millet pralines in 2 styles:





3. "Sernik" jaglany w 2 wersjach (wegański)/Millet "cheesecake" in 2 versions (vegan):





Cafe Bazylia po remoncie: bardzo smaczne jedzenie, na początek dostajemy oliwę z chlebem, później zamówione dania (duże porcje, ceny nie najniższe ale warto, bo bardzo dobra jakość), piękny wystrój, miła obsługa. Aż szkoda, że nie jest to wyłącznie restauracja wegetariańska… . 

Wegetarianie znajdą tutaj kilkanaście dań do wyboru wśród przystawek, makaronów, pizz i deserów. Cafe Bazylia ma teraz wejście od strony al. Rejtana, ogródek znajduje się również od głównej ulicy. Restauracja ma w swojej ofercie catering.









3 komentarze:

Olga Pi pisze...

Te praliny kuszą mnie najbardziej:)

Kasia Sarna pisze...

wszystkie propozycje fajnie się prezentują. skusiłabym się na owocowy sernik i praliny z gorzką czekoladą :)

Qlinarnie i Qlturalnie QQ pisze...

Dzięki :). Mój wybór byłby podobny: praliny i budyń.