piątek, 3 lipca 2015

Letni obiad wegetariański I, Niezauważone perły


Obiad z cyklu: smacznie, sezonowo i niedrogo. Na zdjęciu: kasza gryczana, kotlety sojowe kebab-gyros, ziemniaki z koperkiem, sos tzatziki i surówka z zielonej sałaty, pomidorów i oleju lnianego. Smacznego! 




Źródło
Cykl filmowy Niezauważone perły w Zorzy


Rzeszowskie kino Zorza zaprezentuje po raz drugi cykl filmowy Niezauważone perły. Projekcje w każdy poniedziałek lipca i sierpnia o 19.00. Wstęp tylko 10 zł. 


Pod uwagę wzięto filmy, które krótko pokazały się na ekranach kin rzeszowskich lub nie zostały przez nie w ogóle wyświetlone: Motyl Still Alice; Dwa dni, jedna noc; Fotograf, Karski i władcy ludzkości; Viviane chce się rozwieźć; Druga szansa; Mistrzowie; Droga krzyżowa; Wędrówka na zachód


Harmonogram projekcji i opisy filmów dostępne na stronie Zorzy






Vegetarian summer dinner I


It’s gotta be: tasty, seasonal and not expensive. In the photo: buckwheat, soy kebab-gyros, potatoes with dill, tzatziki and raw vegetable salad made with lettuce, tomatoes and flaxseed oil. Enjoy!

2 komentarze:

FitHealthyLife pisze...

Świetny ten obiad. Sama czasami taki robię :)

Patchulia M pisze...

Dziękuję:), czasem po prostu bez udziwniania jest smacznie i w miarę szybko:).