piątek, 2 sierpnia 2013

Najszybsze ciasto z owocami i z OpenCard w Broadwayu


Kup rulon (lub więcej) ciasta francuskiego, pokrój na prostokąty/kwadraty, połóż na nich owoce, ewentualnie polej słodkim syropem. Piecz 13 minut w temperaturze 210°C. Gotowe! Pomysł od anki-weganki:). Szybko, łatwo i bardzo smacznie. Smacznego!



Z OpenCard w Broadwayu


Klub muzyczny na ul. Moniuszki 2. Jedzenie nie zrobiło na mnie wrażenia (na pewno nie za taką cenę - przystawka to zwykłe chipsy z torebki, a nie tortilla pocięta na kawałki i zapieczona, penne brokułowe było ok). W całym menu jest może ze 3 dania jarskie do wyboru. Pewnie mięsożercy będą zadowoleni (chociaż mój nie był - spaghetti po bolońsku było z dodatkiem ketchupu...).

Nachos muchachos (zapiekane chipsy z tortilli)
Penne a pastą brokułową
Anka (nie-weganka)
Wnętrze klubu
 





The quickest fruit cake ever


Buy a roll of puff pastry (or more), cut it into rectangles/squares, place some fruit on them, you can also pour over some sweet syrup. Bake for 13 minutes at 210°C. Voila! Got the idea from anka-weganka. Quick, easy and very tasty. Enjoy!

2 komentarze:

Bazyliowy mus pisze...

jeszcze posmarować lekko masłem, wtedy się ładnie zarumieni

Patchulia M pisze...

Pewnie, można i tak:)