poniedziałek, 25 lutego 2013

Tapioka (granulat)



Skład: tapioka (98%), woda (2%). Firma: importer – Merre. Wyprodukowano w Tajlandii. Cena:  ok. 7zł. Masa netto: 400g. Kupione on-line.

Tapioka powstaje ze skrobi manioku, ma neutralny smak i nie powoduje alergii. Używa się jej do wyrobu legumin (np. kisieli, budyniów, puddingów) i jako zagęszczacza. Przygotowałam z niej pudding (wkrótce na blogu). 



Tapioca pearls


Ingredients: tapioca (98%), water (2%). Company: importer – Merre. Product of Thailand. Price: about PLN 7. Nett weight: 400g. Bought on-line.

Tapioca is obtained from manioc. It’s got a neutral taste and isn’t allergenic. It can be used for making flummeries (e.g. fruit-flavoured starch jellies, blancmanges, puddings) and as a thickening agent. I prepared a tapioca-based pudding (soon on the blog).
 

Brak komentarzy: